PROFIX AGF Software

Oplossingen voor veldgewassen

De kracht van Profix AGF Software is dat alle functionaliteiten gecombineerd kunnen worden, waardoor het ERP systeem helemaal afgestemd wordt op de bedrijfsprocessen.

Een greep uit de functionaliteiten voor veldgewassen

Inkoop

01

Registratie t.b.v. contracten of deelteeltovereenkomst. Hierin wordt de relevante data in een contract opgesteld die wordt aangegaan met de teler.
Zowel inkomende als uitgaande transportritten worden vanaf de betreffende transactie per container gegenereerd. De info zoals laad- en losgegevens kunnen hierin worden opgenomen. Alle ritten zijn eenvoudig via een overzicht transportplanner te beheren.

Transportplanning

02

Koppeling weegbrug

03

Data wordt middels de weegbrug applicatie uit Profix gehaald. De gewogen gewichten (weging 1 en weging 2) en aanvullende info wordt automatisch terug naar Profix geschoten.

Registratie van een monsterzak waarbij het tarrapercentage wordt berekend en een tarreerverslag gemaakt kan worden. Mogelijk per rit of partij.

Tarreren

04

Verkoop

05

Registratie t.b.v. de verkoop of export van de producten. Denk hierbij aan vervoer, haven, depot en rederij.
Vanaf de verkoop kunnen uitvoeropdrachten voor de (eigen) loods worden gegenereerd. Alle uitvoeropdrachten zijn eenvoudig via een overzicht te beheren.

Uitvoeropdrachten

06

Koppeling Stratech SPS

07

Data wordt vanuit Profix naar Stratech geëxporteerd. Vanuit het centrale systeem van Stratech worden aangifte en (export) documenten geregeld. Denk hierbij onder andere aan de volgende zaken:

 • Kamer van Koophandel
 • Client Export (NVWA)
 • AGS Uitvoer (douane)
 • Inttra (boekingen, BL instructies naar Rederijen)
 • Portbase en E-balie

Met deze APP heeft de chauffeur de mogelijkheid om zijn openstaande ritten (inkomend en uitgaand) te bekijken evenals de laad en losgegevens. Daarnaast kan de container informatie door de chauffeur hierin worden geregistreerd zoals containernummer en de status van de rit.

De temp. recorder kan vervolgens gescand worden, zodat deze niet handmatig ingevoerd hoeft te worden en kunnen foto’s worden genomen. Deze data wordt direct gesynchroniseerd, zodat de medewerker op kantoor deze data niet handmatig in het systeem hoeft in te voeren. Het staat er immers al in.

Transport APP

08

Koppeling Eqontrol

09

Profix heeft een koppeling met het voorraad management systeem Eqontrol. De bulk die binnenkomt (partijregistratie) wordt vanuit Profix naar Eqontrol verstuurd. Daar wordt de voorraad beheert. Verkoop orders worden in Profix aangemaakt.

De uitvoeropdrachten die hieruit voortvloeien worden vervolgens naar Eqontrol verstuurd, zodat de loods deze kan uitvoeren en klaar zetten voor verlading. De status van dit proces wordt ook weer terug in Profix ingelezen.

Via onze eigen BI-applicatie kunnen we gerichte en snelle rapportages bouwen voor onze klanten. Doordat wij onze eigen datastructuur zeer goed beheersen en onderliggend alle data aan elkaar gekoppeld zit is dit een grote toegevoegde waarde.

PROFIX Dashboards

10

Extra koppelingen

11

Financiële koppelingen:

 • Twinfield
 • Accountview.net
 • Exact Online
 • King
 • AFAS
 • Koppeling EDI
Veldgewassen ERP

PROFIX AGF all-in-one ERP software oplossing

PROFIX AGF Software biedt een zeer uitgebreide en allesomvattende ERP software oplossing voor bedrijven binnen de AGF sector. Vraag meteen een demo aan!

Vraag nu een demo aan!