PROFIX AGF Software

Oplossingen voor Import & Export

 

De kracht van Profix AGF Software is dat alle functionaliteiten gecombineerd kunnen worden, waardoor het ERP systeem helemaal afgestemd kan worden op bedrijfsprocessen.

Een greep uit de functionaliteiten voor Import & Export

Accountsale module

01

Automatische gemiddelde (netto) prijsberekening met inzicht in kosten opbouw en geïntegreerde commissieberekening. De accountsale is zeer flexibel aanpasbaar voor zowel opbrengsten als kosten.

De ompak module geeft de mogelijkheid om producten van verschillende inkopen om te pakken naar een nieuw productieartikel. Verdeling van omzet en kosten wordt automatisch berekend aan de hand van aantal kilogrammen. Er kan in PROFIX AGF Software op twee manieren omgepakt worden: vanuit de voorraad en/of vanuit de verkoop.

Ompak module

02

Vanuit de verkoop

In het systeem worden artikelen gekenmerkt als ‘Ompakartikel’. Deze artikelen mogen door de 0 verkocht worden. Wanneer de voorraad van zo’n artikel kleiner dan 0 is, herkent de Ompakmodule dat hier een ompak van gemaakt moet worden. Wanneer hier voorraad als IN-product aan is toegekend wordt dit automatisch toegewezen aan de verkoop. Het ompakartikel komt in dit proces dus nooit daadwerkelijk in de voorraad te staan.

Vanuit de voorraad

Er wordt zelf handmatig een nieuwe ompak gemaakt met zelf gekozen IN-& UIT-producten. Na het produceren van de ompak komt het UIT-artikel in de voorraad te staan welke aan een verkoop toegewezen kan worden.

Proforma module

03

Een verkooporder kan een uitgaand factuurnummer ‘reserveren’ middels de proforma functionaliteit binnen de PROFIX AGF Software. Hierdoor zal u kostbare tijd kunnen winnen en zullen de proforma factuur en uiteindelijke definitieve factuur hetzelfde factuurnummer hebben.

PROFIX AGF Software kan packing lists inlezen inclusief pallet nummer, grower, GGN en andere relevante gegevens. Per pallet wordt een inkoopregel aangemaakt met deze informatie, welke vervolgens ook zichtbaar is in de voorraad en begeleidende documenten.

Packing lists

04

PROFIX Dashboards

05

Via onze ERP software BI-applicatie kunnen we gerichte en snelle rapportages bouwen voor onze klanten. Doordat wij onze eigen datastructuur zeer goed beheersen en onderliggend alle data aan elkaar gekoppeld zit is dit een grote toegevoegde waarde.

Financiële koppelingen:

  • Twinfield
  • Accountview.net
  • Exact Online
  • King
  • AFAS

Kwaliteitkeuringsystemen:

  • QCNexxt 
  • QcOne
  • HDG Quality control

Export documentatie buiten de Europese Unie:

  • e-Cert (Alleen van toepassing voor NL markt)

Koppeling EDI

Koppelingen

06

Verkopen ‘door de nul’

07

Elk beschikbaar artikel in het systeem kan negatief verkocht worden, zonder voorraadtoewijzing. Nadat de voorraad vervolgens is ingekocht, kan er zowel handmatig toegewezen worden of een automatisch FiFo-proces worden gedraaid.

PROFIX AGF all-in-one ERP software oplossing

PROFIX AGF Software biedt een zeer uitgebreide en allesomvattende AGF ERP software oplossing voor bedrijven binnen de AGF sector. Vraag meteen een demo aan!

Vraag nu een demo aan!