PROFIX AGF Software

Oplossingen voor groothandel

 

De kracht van Profix AGF Software is dat alle functionaliteiten gecombineerd kunnen worden, waardoor het ERP systeem helemaal afgestemd kan worden op de bedrijfsprocessen.

Een greep uit de functionaliteiten voor groothandel

Snelle order-entry

01

De PROFIX AGF Software is geoptimaliseerd voor snelle invoer van verkopen. Op deze manier kan u direct de order in het systeem zetten terwijl u aan de telefoon zit met uw klant.
Het softwarepakket van Profix biedt u de mogelijkheid om orders in te lezen in verschillende bestandsformaten (CSV/JSON). Hierna wordt er een concept-order van gemaakt die u alleen nog hoeft te controleren.

Inlezen van orders

02

Bellijst functionaliteit

03

Het is bovendien ook mogelijk om via geplande belmomenten klanten te kunnen benaderen en direct orders aan te maken.
Het is mogelijk om gebruik te maken van picklocaties. Hiermee heeft u direct inzicht in welke voorraad waar staat en kunt u de routing in de loods aansturen.

Locatiebeheer

04

Pickerfunctionaliteit

05

Middels een apart scherm, kunnen uw loodsmedewerkers een order aan en afmelden. Zo heeft u inzicht in wie welke order aan het picken is, en hoeveel werk dit per order kost.
Profix AGF software biedt u de mogelijkheid om op een eenvoudige manier de telverschillen af te wikkelen. Doordat dit apart geregistreerd wordt, heeft u hier ook direct inzicht in.

Afwikkelen telverschillen

06

Prijsafspraken

07

In de Profix AGF Software kunnen prijsafspraken (zowel inkoop als verkoop) worden vastgelegd voor bepaalde klanten/leveranciers/producten en periodes.
Door middel van prijscategorieën, kan u binnen de Profix AGF software de verkoopprijs van een klant automatisch laten bepalen.

Prijslijsten

08

Koppelingen

09

Financiële koppelingen:

  • Twinfield
  • Accountview.net
  • Exact Online
  • King
  • AFAS
  • Koppeling met AFAS
  • Koppeling met Accountview
  • Koppeling EDI (Transus)
Groothandel AGF ERP

PROFIX AGF all-in-one ERP software oplossing

PROFIX AGF Software biedt een zeer uitgebreide en allesomvattende ERP software oplossing voor bedrijven binnen de AGF sector. Vraag meteen een demo aan!

Vraag nu een demo aan!